Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Tervetuloa IBFRA-konferenssiin!

Tervetuloa IBFRA-konferenssiin!

sekametsä ilmakuva

UNITE on tänä vuonna yksi konferenssin järjestäjistä ja toivottaa sinut tervetulleeksi. IBFRA-konferenssi kokoaa yhteen tutkijoita, yrityksiä, poliittisia päättäjiä ja kansalaisia keskustelemaan boreaalisten metsien, maapallon toiseksi laajimman maa-alueen, tulevaisuudesta.

UNITE isännöi sidosryhmille suunnatun iltapäivätapahtuman 30.8. klo 13:15 – 17:15 ”How to enhance science-policy-practice dialogue? What practice gains from novel research findings and scientific innovations?”. Tämä on innostava vuorovaikutusmahdollisuus metsätieteestä kiinnostuneille! Voit seurata tilaisuutta streamista täältä: https://event.prospectumlive.com/ibfra-2023-wednesday-latva/room/5411

Ohjelmaan kuuluu mm:
– metsäalan toimijoiden ja tutkijoiden puheenvuoroja ja keskusteluja,
– kokeilemista ja yhteiskehittämistä,
– tutkimuksen uusimpia innovaatioita aina metsien optisista mittausmenetelmistä pelillistämisen tarjoamiin mahdollisuuksiin

Tapahtuma on maksullinen, mutta online-seuraaminen ilmaista. Keskustelu, demo-osallistuminen ja verkostoituminen vain paikan päällä. Iltapäivätapahtuman ohjelma konferenssin sivulla.

Milloin: 28. – 1.9.2023 klo 13:15 – 17:15
Missä: Pikku-Finlandia, Helsinki

IBFRAn 20. kertaa järjestettävän konferenssin pääteemana on Metsätalouden ilmastokestävyys ja kestävä metsänhoito, ja konferenssiviikko on täynnä mielenkiintoisia esiintyjiä, aiheita ja koettavaa.

Tänä vuonna konferenssi järjestetään Pikku-Finlandiassa, uudessa puupaviljonkimaisessa elämyskeskuksessa, joka sijaitsee keskeisellä ja kauniilla alueella Helsingissä.

Konferenssissa on key note -puheenvuoroja, rinnakkaissessioita eri teemoista, verkostoitumismahdollisuuksia, koulutuksia ja retkiä. Löydät koko ohjelman täältä.

Tutustu ja ilmoittaudu konferenssin verkkosivuilla:
www.ibfra2023.org