Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » tervetuloa metsäsuunnittelu nyt ja tulevaisuudessa -webinaareihin marraskuussa

tervetuloa metsäsuunnittelu nyt ja tulevaisuudessa -webinaareihin marraskuussa

Kuusikon taimikko

UNITE on mukana biotalousosaamisen kehittämishanke Join Bioerko:n järjestämässä webinaarisarjassa metsäammattilaisille ja tutkijoille. Tule mukaan kolmeen webinaariin marraskuussa! Lisätiedot ja ilmoittautuminen linkissä metsäsuunnittelu nyt ja tulevaisuudessa -webinaarisarjan sivulla.

Ilmastonmuutos, luontokato, digitalisaatio, ja kaupungistuminen luovat haasteita metsien käytön suunnitteluun ja muuttavat metsäpolitiikan toimintaympäristöä. Nykyisessä toimintaympäristössä yritysmäinen metsänomistus on lisääntynyt ja toisaalta osa metsänomistajista ovat varsin etääntyneitä metsistään. Ilmasto- ja monimuotoisuustavoitteiden toteuttaminen edellyttää enemmän yhteistyötä yli tilarajojen. Lisäksi metsänomistajien sekä metsän tuotteita jatkojalostavien ja palveluita tuottavien yrittäjien toivotaan verkostoituvan luomaan uudenlaista arvoa alueille. Kaikkia yllä mainittuja kehityssuuntia voidaan tukea metsätiedon avulla.

Webinaarien tarkoitus on esittää kattava, ymmärrettävä ja tutkimukseen perustuva kokonaiskuva siitä, miten metsätietoon pohjautuen voidaan tukea päätöksentekoa. Webinaari auttaa ymmärtämään tämänhetkisestä metsäsuunnittelun toimintaympäristöä, nykyaikaisia metsäsuunnittelun menetelmiä ja niihin pohjautuvia palveluita.

  • ke 16.11. klo 14:30-16:00 – Metsäsuunnittelun toimintaympäristö
  • ke 23.11. klo 14:30-16:00 – Metsäsuunnittelun kehitys yli vuosikymmenien
  • ke 30.11. klo 14:30-16:00 – Metsätieto – uudet teknologiat ja sovellukset

Lisätiedot webinaarisarjan sivuilla . Lue Join Bioerko – Itä-Suomen kansainvälisen biotalousosaamisen kehittäminen jatkuvan työelämälähtöisen oppimisen keinoin -hankkeesta hankkeen sivuilta.

Avainsanat: