Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » unite mukana Luken webinaarissa 4.2. – Miten hoitaa ja käyttää suometsiä?

unite mukana Luken webinaarissa 4.2. – Miten hoitaa ja käyttää suometsiä?

Miten suometsien käyttö ja hoito vaikuttavat ilmastoon, vesistöihin ja monimuotoisuuteen? Onko suometsien puuntuotanto mahdollista kestävästi ja kannattavasti? UNITE-lippulaiva on mukana Luonnonvarakeskuksen järjestämän Turve, tiede ja tulevaisuus -webinaarisarjan toisessa osassa. Ilmoittaudu mukaan ja tule kuulolle!

Aika: Perjantai 4.2. klo 9–10.15

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/Miten_hoitaa_ja_kayttaa_suometsia_3412

Keskustelemassa

Anne Tolvanen, ohjelmajohtaja
Kuinka edistää monimuotoisuutta ja monikäyttöä suometsissä?

Sakari Sarkkola, tutkija
Vesistökuormitus turvemailla – voidaanko sitä hillitä?

Raisa Mäkipää, tutkimusprofessori
Suometsän käytön ja hoidon ilmastovaikutukset

Luonnonvarakeskuksen (Luke) kolmiosainen webinaarisarja tarjoaa mielenkiintoista tutkimustietoa turvemaiden ilmastoviisaasta hoidosta ja tulevaisuudesta. Sarjan muut osat käsittelevät turvepeltoja (27.1.) ja turvetta korvaavia tuotteita (10.2.). Tilaisuudet järjestetään aamupäivisin klo 9.00–10.15.

Tilaisuus järjestetään Zoom-verkkoalustalla. Saat ilmoittautumisen jälkeen linkin tapahtumaan. Jos sinulla on kysymyksiä tilaisuuden sisällöstä tai käytännön järjestelyistä, otathan yhteyttä Kaskas Mediaan (me@kaskasmedia.fi).