Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Kansainvälinen metsäbiotalouden ennakoinnin symposiumi 22.6.2021

Kansainvälinen metsäbiotalouden ennakoinnin symposiumi 22.6.2021

Patsas katsoo kiikareilla puiden lehvien alla

Webinaari tiistaina 22. kesäkuuta 2021, 13:00–18:30 Suomen kesäaikaa (EEST | UTC+3)

Symposiumi tarkastelee monitieteisesti metsien, niiden käytön sekä biotalousliiketoiminnan ja -politiikkojen tulevaisuuksia. Tilaisuus sisältää huippuasiantuntijoiden esitelmiä valottaen näkökulmia Suomesta ja muualta Euroopasta sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikasta. Esiintyjät houkuttelevat osallistujia oivalluksiin myös kahdessa vuorovaikutteisessa paneelikeskustelussa.

Ilmoittaudu tähän maksuttomaan tapahtumaan viimeistään 15.6.2021 osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/FB246396DC4E836B. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille. Tilaisuus on englanninkielinen.

Ohjelma

Symposiumin tarkempi aikataulu otsikko- ja esiintyjätietoineen löytyy täältä (pdf).

UNITE-lippulaivaan sisältyvän Symposiumin mahdollistaa Saastamoisen Säätiön rahoitus. Symposiumi on osa Itä-Suomen yliopiston Metsät ja biotalous -tutkijayhteisön (FOBI RC) vuoden 2021 toimintaa. Tervetuloa Symposiumiin!